вторник, 19 април 2011 г.

Деми в списание Loveteen

 Майли Сайръс, Деми Ловато и Селена Гомез са на корицата на списание Loveteen този месец. В списанието има статия за Деми. Вижте:

Деми Ловато, Майли Сайръс и Селена Гомез ще ви покажат как да сбъднете мечтите си в реалност. Млади, красиви, богати и талантливи! Има ли по - добро описание за дивите звезди на Дисни? Майли не се влияе от мнението на околните и предпочита да покаже каква е всъщтнос. Селена не позволи хората да унищожат връзката й с Джъстин Бийбър. Деми доказа, че може да преодолее всичко щом потърси помощ. Вижте как те се сбъскват, но в същото време й преодоляват пречките на славата. 

Деми Ловато

Въстановяване
След три мъчителни месеца в рехабилитационната клиника, Деми Ловато се завръща с усмивка на лицето! По - силна от всякога. Тя помни, че животът се живее ден за ден и за това татуира на двете си китки "Stay Strong" /Остани силна/.

Лечение
Доказателство - В началото на 2009 година се появиха снимки показващи рани по тялото й. Пуснаха се слухове, че Деми е депресирана. Също така тя е засичана по купони, в който не е правила стойки, който да спомагат за имиджа й на "кротко" момиче.
Слухове - Източници близки до семейството на звездата, казват, че по време на концерт през октомври Деми Ловато е нападнала  танцьорка на име Алекс Уелч. Причината е, че танцьорката я е придизвикала с лоши коментари. Имаше заплахи за съд, който можеше да се реши само чрез финансови споразумения.
Начин -  През месец Ноември - края на 2010 година Деми Ловато влезе в клиника за психически и физически разстройства. След това тя беше преместена в клиника за хранителни разстройства в Санта Моника, където правише редовни посещения. Освен, че Деми е била тормозена в училище, тя страдаше от хранително растройство и стрес.
Завръщане -  След три месеца, Деми се завърна у тях си. Още с пристигането си тя се завърна в туитър и написа на феновете си "Не можете да си представите колко светлина има в живота ми, след като преживях това мъчение. Нямаше да съм стигнала до тук, ако не бяхте вие!"

Любов
Според американското списание Us Weekly, Деми Ловато има връзка с Уилмър Валдерама. През месец Май на 2010 година, Джо Джонас и Деми Ловато офицално обявиха своята връзка, но след няколко месеца те скъсаха. Скоро Арън Картър - момче от групата Backstreet Boys и брат на Ник Картър, написа в своя туитър "Не мисля, че скоро интереса ми към Деми Ловато ще си отиде".

Планове
Браян Бърд - мениджър на Тимбаланд написа в своя туитър, че се опитва да осъществи връзка с Деми Ловато за бъдещ дует, докато тя не отвърна в своя туитър, че би искала да запише няколко рапа с Тимбаланд. Ето едно успешно партньорство!

Репутация
 Сега Деми помага на тинеийджъри като нея да се справят с проблемите, заедно със списание Seventeen. Тя също е допринесла за земетресението, станало наскоро в Япония и миналата година в Чили.

Проекти
Нов албум - Според някой източници звездата се подготовя за трети CD диск. Все още няма дата на излизане, но това ще бъде през тази година.

Ето и корицата на списанието:


Demi Lovato

http://demi-lovato-fan.blogspot.com/

Няма коментари:

Публикуване на коментар