понеделник, 11 април 2011 г.

5 причини да не пропускате концертите на Майли в Бразилия

Сайтът Capricho публикува материал,в който се говори за топ 5 причини да не пропускате концерта на певицата в Бразилия! Разбира се можем да дадем повече от 100 причини да не губите този ден, но си струва да прочетете тези пет причини:
Най-накрая има потвърждение за шоуто на Майли в Бразилия. Концертите ще бъдат на на 13 и 14 май в Рио де Жанейро и Сао Пауло. И тъй като билетите се продават в момента и се изчерпват много бързо, ще ви дам пет причини защо не трябва да губите шанса си да отидете да концерт на Майли. Вижте:!
 1. "Party In The USA" на португалски език
Ако някога си обичал, Майли да пее “Festa no Brasil”,това е специалната версия за Бразилия на песента “Party In The USA”, ще има разплакани хора, когато Майли пее песента на живо в Бразилия. И шансовете това да се случи са много, много големи.
2. Невероятни кавъри и представяне
Невъзможно е да се забравиш Рок в Рио де Жанейро, когато Майли се развихри на сцената, изнесе реч за себе си и направи страховити кавъри на песни от Joan Jett. Не се ли побъркваш да чуеш “I Love Rock'N'Roll”, “Cherrybomb” и “Bad Reputation”. 3.Облеклото и изглежда невероятно
Майли е фен на микса от рок и изглежда секси ден за ден.Тя изглежда невероятно в него.
4. Ако тя се върне скоро? Никой не знае!
Въпросът, който винаги е в съзнанието ни: Кога Майли ще се върне?Ние сме чакали пет години, за да видим певицата в бразилска територия и не искаме да рискуваме да се налага да чакаме още дълго за нея отново след турнето на  “Gipsy Heart”. 
5. Тя ще иска да знае всичко!
Когато Майли отива в други страни, виждаме я да яде в известни ресторанти, посещава различни туристически места. И защо ли да е различно в Бразилия? Тооолкова искате да се срещнете с Майли на плажа или на любимото ви място!

Miley Cyrus Fen

Няма коментари:

Публикуване на коментар