понеделник, 25 април 2011 г.

Joe Jonas

Ванеса Хъджънс е идеалният компаньон за един уикенд на музика, изобразително изкуство и купоните в пустинята: слухове кавалер Джош Хътчерсън. Двете стяга лагер в Indio, Калифорния, за Coachella Valley Music & Arts Festival, и те удари на А / Х Armani Exchange Neon Карнавал, когато те бяха забелязани да танцуват заедно, далеч от сбиване. "Те бяха танцуват заедно наистина goofily, ясно незаинтересован с поддържането изяви", казва един зрител.

Също така в Neon карнавал тази нощ: Rihanna, който е обсебен от гледане на един човек на кокили парад около 944 списания домакин Баш. Но след като Ъшър пристигна, двете окачен на стрелково стъпало, да чатите с група приятели. На други места, Kellan Lutz, Ашли Грийн и Леонардо ди Каприо Проверих на карнавала и тръпката вози.

Леа Мичъл и си радост costars Марк Salling и акорд Overstreet отпиваха "лилави лимонада" коктейли и разпускат край басейна в колония Palms Hotel в Палм Спрингс, докато в града за фестивала. Росарио Доусън беше край басейна, а тя snacked на бекон и темпура скариди, преди да се отправи назад на концерт с приятелите си.

При действителното концерт, Джо Джонас се шегува за екстра-строги мерки за сигурност, смеейки се и се представят за проверка маншети на хората, тъй като те излезли на бани във ВИП зоната. И това VIP точка беше препълнена: Penn Badgley отпи една бира, когато наблюдаваше как Lauryn Hill, докато изпълнява заобиколен от жени приятели.

Кати Пери, който наконтил с flowy, Boho шик рокля, е била забелязана с лице 10 обкръжението зад кулисите преди убива извършва. Тя и най-добрите приятел Риана бяха неразделни на фестивала основания, а тениска облечени Adrian Grenier бил с маси, просто tailgating с приятели - далеч от ВИП секция.

Няма коментари:

Публикуване на коментар