вторник, 29 март 2011 г.

Хипи

Gravataí Merengue:
Какво е по-лошо от Майли Сайръс облечена като хипи? Само Майли Сайръс облечена хипи и правейки жеста "мир и любов." Но тя все още е млада и след време ще се смее на това,което е правила.
Borbs:
Тези ботуши, така ли? Вие момичета наистина ги използвате и най-вече го смятате за красиво? В първата снимка добре, но втората ... Тя прилича на Питър Пан с огромни крака и една рокля Но мисля, че това е "благодат" на Майли ... Тези луди съоръжения да ни накара да  искате да не се откъснете от тях (тя е на 18 вече, мога да го кажа ... А?). Най - сетне  стигаме до третата снимка и аз веднага мога да си я представя в епизод на Скуби-Ду.

Claudio Tarandach :
В първо и второ изображения мисля,че Добре Мразя хипи, особено тази, цветиста рокля все едно си е сложила покривката от кухнята, куп колиета,провлачени сандали и това ужасно кафяво от времето на Иисус Христос. Имам против това и просто не ми харесва.

Pedro Mainardes :
Този стил не е много хубав!Първите две снимки добре, обаче третата е ужасна.Единственото нещо, което ще промени първите две са тези кожени ботуши и ресни. Знам, че са в областта на модата и такива. Но не мисля, че я прави женствена и очарователна. [...]Нещо интересно да се отбележи е, че тя многократно използва едно и също колие в три различни външни вида и все пак напълно променя външения вид. Това е готино!

Oт Miley Cyrus Fen

Няма коментари:

Публикуване на коментар