събота, 26 март 2011 г.

Биография на Майли !!!


Майли Сайръс е родена в Нашвил, Тенеси, САЩ на 23 ноември 1992 година.Дъщеря на Leticia (Tish) и певеца Били Рей Сайръс, е записана като Destiny Hope Cyrus.Според баща и, името е дадено, защото той е знаел, че тя ще донесе надежда на света.  Дядо и, Рон ,бил демократичен политик.През 2009, Майли отдаде почит на дядо си като избра името Рони за филма "Последната песен".
  Името Майли баща и и го е дал, когато е била бебе, идва от израза "Smiley Майли".
Тя израства в семейната ферма в Тенеси и са живели няколко години в Канада преди да се хвърли в ролята на Хана Монтана.  Но сред половин работен ден, Майли е направила малки практикуващи проекти.Първата е роля в телевизионния сериал на баща и , наречен Док. По време на два епизода тя изобразява едно младо момиче на име Кайли. През 2003 г. тя участва в Тим Бъртън "Голяма риба" дори и в този момент, тя е кредитирана във филма като "Съдбата Сайръс." Тя играе младата Рут, има три сцени във филма.
 Когато най-накрая  е на 12 започват прослушвания за ролята на най-добър приятел  (в ролята на Лили в Хана Монтана).Но "Дисни" ръководителите решават че е много малка,но после я приемат.Променя се и името от Зоя Стюарт на Майли Стюар.Решават че баща и дъщеря ще и чудесно да са на екрана заедно и наемат баща и да играе нейн баща във филма.  

Първият епизод на сериала излъчен на 24 март 2006 г., в Съединените щати е натрупал около 4 милиона зрители на епизод. Майли участва и във филма Училищен мюзикъл като момичето до басейна.
  Дебютният им албум беше саундтрака на сериала "Хана Монтана: Песни от TV хитовия сериал", като стартира на 24 октомври 2006 г. Саундтракът на серията дебютира под номер 1 в Billboard 200 щатски и продадени 281 000 копия през първата седмица , побеждавайки артисти като John Legend и My Chemical Romance.


С дебюта на втория сезон, дойде вторият албум саундтрак на 26 юни 2007 г. в Съединените щати, но този път двойно с песни и от Майли.Вторият диск е личен рекорд, а не саундтрак с песни, които направи презентация на актрисата като певица, а не като символ.Отново, албумът дебютира под # 1 в американската класация Билборд 200 продават 326 000 копия през първата седмица,над три милиона копия в общо.
Други проекти на Дисни, Майли участва в серия "Императорът ново училище" и "Замени" За участието и в Училищен мюзикъл. Участие във филма е избрана от зрителите на Disney Channel в целия свят, в анкета на интернет страницата на "Дисни".
Първото и турне, Най - доброто от двата свята започва на 18 октомври 2007 г. и приключва на 31 януари 2008 г., с 69 показа в Съединените щати.. На канцертите тя пя първо като Хана а след това кани братята Джонас на сцената и се преоблича като Майли.

 Поради бързото свършване на билетите и многото разочаровани фенове Дисни записва концерта на 3D. Филмът също така даде основание за CD и DVD на филма, дискът е издаден на 11 март 2008 г. и дебютира на трето място в американския Billboard 200.

През юни 2008 г., Майли издава първия си официален, напълно отделен от образа на Хана Монтана,албум наричайки го "Breakout". Албумът дебютира под номер 1 на U.S. Billboard 200 и продава 371 000 копия през първата седмица, и е вторият най-продаван албум на годината, през първата седмица. Първият сингъл "7 неща", се повиши до 9 на американския Billboard Hot 100.Също така през тази година, Майли представи Teen Choice Awards и CMT музикални награди.
На 21 ноември, издаден на филма "Болт" в 3D, една компютърна анимация, в която Майли се присъединиха Джон Траволта за гласа на главните герои.Майли е композирала песен за филма, наречен "Мислех да си загубил", която е записана заедно с Джон Траволта, и е номинирана за най-оригинална песен саундтрак "Златен глобус".
 
Записани през 2008 г. и освободен през 2009 г., Майли обратно в кожата на Хана Монтана, но този път във филм, "Хана Монтана:" Филмът, който излиза на 10 април в САЩ, и 11 юни в Бразилия.. Успехът е толкова голям, че се първо в боксофиса и Бразилия, и в целия свят. В саундтрака черта на песента "The Climb" която става номер четири в Billboard Hot 100 американски и дискът дебютира под # 1 в американската класация Билборд 200.

  През юни 2009 г., Майли засне филма"The Last Song" (последната песен). Премиерата на филма 31.03 в Съединените щати.Майли записва дует с Джонас Брадърс  наречена "Before The Storm", и издават саундтрак албум на третия сезон на Хана Монтана.
Първият и на ЕП "Времето на нашия живот", е издаден на 31 август единствено и само на Wal-Mart, заедно с нея дрехи ред, "Miley & Макс Azria: Дрехи "."Party in the USA", който направи своя дебют на най-добро представяне на сингъла от певицата, дебютира на второ място в Billboard Hot 100 американски, и получаване на Firsters Hot Digital диаграма песни, което е най-младият да достигне до върха на таблицата.


На 14 септември, Майли започва нова обиколка, и също част от характера на Хана Монтана на темаWonder World Tour . Обиколката е пътувал в САЩ и Великобритания, но за съжаление не и в Бразилия. Има слухове, че Майли през 2011 г. ще направи ново турне.
 През 2010 г., освен на филма "The Last Song, Майли удари театри 25 май с камео във филма" Секса и Градът 2 ", заедно с Ким Катрал, която играе Саманта Джоунс. През 2010г. също започна и завърши записите на четвъртия и последен сезон на своя телевизионен сериал "Хана Монтана" с новото име на "Хана Монтана Завинаги."

 Стартиралия през 2010г. нов албум на певецата, с нова "версия" на Майли." .С този албум, Майли иска да започне нов етап в кариерата си, по-възрастна фаза и пуснат от "Дисни".През юли 2010 година започнаха записите на LOL, новият филм, в който Майли играе със звездата Деми Мур.Филмът ще излезе през 2011 година.

Няма коментари:

Публикуване на коментар