петък, 25 март 2011 г.

7 неща Майли да се върне в туитър


 След успеха на песента "7 неща," сайтът HollywoodLife написа 7 причини Майли да се върне  към собствения си профил в Twitter! 
Майли използва Twitter -а на рок мафията,за да се свърже с феновете си, докато тя е в студиото.Мислите ли,че Майли ще си направи нов профил в туитър?
  Тя изтри своя туитър вече от почти две години, тъй като иска"личния и живот" да остане такъв.Както и да е,суперзвезда влезе в туитъра на Rock Mafia да говори с феновете си,а Рок Мфия се заеха да накарат Мйли да се върне в туитър.Съгласни сме 100% с това.И така, в чест на песента на Майли "7 Things", тук са 7 причини, по които Майли трябва да активира профила си отново:
1 За да се изясняват слуховете:
Наскоро папараци я хванаха да напуска Chateau Marmont  и на снимките изглеждаше  пияна. Ако Майли имаше Twitter, тя може да изясни объркването.
2 Да съобщава нещо или казва нещо на феновете си:
Майли може да изпрати туит  или в YouTube канала, ако тя има нещо да каже на своите феновете си.
  3 Да разговоря с баща си:
Дълго време се твърдя, че отношенията между Майли и Били Рей не са вече същите. Ако Майли има Twitter все пак, тя може да направи шега с баща си за това и да спре тези слухове.
4 Част от нова песен:
Майли пише нови песни в момента.Не би ли било хубаво да чуете преглед на следващия и хит?
5 Повишаване на осведомеността с благотворителни цели:
Фенове често ми казват, че певицата е една от знаменитостите, които правят нещо за благотворителност.С Twitter Майли да се свърже с милиони хора от цял ​​свят.
  6 Снимки:
Освен ако  Майли иска да призове внимание, певицата трябва да мисли два пъти преди да туитва рисковано снимки на себе си.
7 Заради феновете:
Трябва ли да кажем нещо повече?
За съжаление, днес, 21 март, изглежда, че все още Майли защитава това,че няма да се върне в Twitter. Певицата написа следното:
"Аз исках да изясня, че аз не съм се върнала обратно към Twitter. Аз просто използвах сметката на Рок Мафия!  Феновете са най-добрият начин да се вдъхновите. Love U хMC.
Въпреки това, Майли е страхотна с феновете си - Обзалагам се, че ако вие, феновете, кажете високо и ясно, че а искате обратно, тя ще помисли за връщане.
От Miley Cyrus Fen

Няма коментари:

Публикуване на коментар